Alkuruokia

Entrées


VIHREÄÄ PARSAA, HUHTASIENTÄ, KELTUAISTA
Asperge verte, morille, jaune d‘œuf
Grön sparris, toppmurkel, äggula
Green asparagus, morel, yolk
€20,00


ANKANMAKSAA, VADELMAA, PUNAJUURTA
Foie gras de canard, framboise, betterave rouge
Anklever, hallon, rödbeta
Duck liver, raspberry, beetroot
€25,00


SOKERISUOLATTUA KUHAA, TILLIÄ, KURKKUA
Sandre demi-sel, aneth, concombre
Gravad gös, dill, gurka
Slightly salted zander, dill, cucumber
€22,00

Pääruokia

Plats Principaux


PÄIVÄN KALAA, PARSAA, OSTERIKREEMIÄ
Pêche du jour, asperge, crème de huître
Dagens fisk, sparris, ostronkräm
Fish of the day, asparagus, oyster cream
€28,00


ANJOUN KYYHKYÄ, SIPULIA, TUMMAA VALKOVIINIKASTIKETTA
Pigeon d’Anjou, oignon, sauce au vin blanc noir
Anjou duva, lök, mörk vitvinssås
Anjou pigeon, onion, dark white wine sauce
€36,00


VASIKKAA, PORKKANAA, EMMERVEHNÄÄ
Veau, carotte, amidonier
Kalv, morot, emmervete
Veal, carrot, emmer wheat
€34,00

Jälkiruokia

Desserts


JUUSTOJA
Formages
Ostar
Cheeses
€16,00 / 22,00


RAPARPERIA, SITRUUNAA, VUOHENMAITOA
Rhubarbe, citron, lait de chèvre
Rabarber, citron, getmjölk
Rhubarb, lemon, goat milk
€14,00


PERSIKKAA, KARHUNVATUKKAA, HERNEENVERSOA
Pêche, mûre, bourgeon de petit pois
Persika, björnbär, ärtskott
Peach, blackberry, pea shoot
€14,00

Bon appétit!

Menu Signature par Lari Timonen

Ruoka-annokset sisältävät allergeeneja. Huomioimme erityisruokavaliot ennakkoilmoituksella. Räätälöimme yli 10 hengen seurueille ryhmämenut, pyydä tarjous: info@ravintolalyon.fi

Nos plats contiennent des allergènes.Nous prenons en compte vos régimes alimentaires spéciaux si vous nous les signalez avant votre venue au restaurant.

Our dishes contain allergens. We take into account special dietary needs provided that you inform us before your visit to our restaurant.